Return to Content
10.11.2016

The Dogs tilbake til Verven

The Dogs spilte på Verven første året, men det er allikevel på tide at de kommer til bake. Vi må ærlig innrømme at vi har blitt The Dogs fans. Det er rett og slett få band som er like underholdende, og dette er definitivt et rockeband Norge trenger. Live snakker vi toppidrett og synkron livefremførelse som får andre band til å se ut som amatører. Råskapen til Schau er til å ta å føle på, og musikken treffer deg midt i mellomgulvet som en knytteneve. Det er umulig å ikke bli glad av en The Dogs konsert, og man trekker automatisk på smilebåndet. Rockeklisjene står i kø, og klemmer deles ut over en lav sko på scenen, men det er akkurat dette som gjør at man dras mot scenen når bandet spiller.

I januar slipper bandet ny plate, og etter singelen Oslo å bedømme virker det som bandet dras mer mot punk, men fremdeles beholder den deilige melodiøse rett frem rocken som vi liker. Vi ses på Vervenfestivalen!