Return to Content
29.11.2016

Sivert Høyem til Verven

Vi kan med stolthet bekrefte at selveste Sivert Høyem kommer til Vervenfestivalen 2017. Han bør være kjent for de fleste både som soloartist og ikke minst som vokalist i Madrugada. Her snakker vi om en av Norges fremste stemmer.  Sivert headliner de største festivalene i Norge og nå er han altså bekreftet til verven og Horten. Champagnen ble sprettet i helgen da bookinggruppa fikk bekreftet at drømmen ble til virkelighet. Dette bør være en artist som fenger hele spekteret av festivalgjengere på Verven. 

2016 har hittil vært et begivenhetsrikt år for Sivert Høyem. Nytt album “Lioness” i januar, første solo-konsert i Oslo Spektrum, vår-turné og sommer-festivaler – og nå omfattende høst-turné i Norge. Før året er omme har Sivert spilt over 80 konserter i inn- og utland. Men sommeren 2017 er det Horten og Vervenfestivalen som gjelder

Ett av årets desiderte høydepunkt har vært de utsolgte konsertene i amfiteateret Herodeion på Akropolis i Athen.    Gjennom to kvelder (29. sept og 2.okt) samlet Sivert rundt 10.000 greske fans i det 2000 år gamle amfiteateret, sammen med sitt faste band, gjestevokalist Marie Munroe og norsk strykekvartett. Nåløyet er svært trangt for de som ønsker å spille i Herodeion, og kun et fåtall artister – primært greske – får denne æren hvert år.