Return to Content
12.11.2016

Comet Kid tilbake til Verven

Det har vært vanskelig å vente i tre år, men nå føler vi det er innafor å invitere tilbake Comet Kid som var en av festivalens høydepunkter i 2014, og for mange det første møte med dette bandet, som nå har tatt hele Norge med storm.

Det er ikke ofte det dukker opp band som Comet Kid, og når man først opplever de live, så er man forelsket etter kun etter et par låter. Vi velger å påstå at dette er et band som fenger de fleste. Det er rett og slett umulig å ikke like.

Man skulle tro vi hadde gått tom for Norske band å booke, da vi velger å invitere tilbake både The Dogs og Comet Kid, men det er langt fra sannheten. Det handler kun om at vi ikke kan la være. Følelsen etter konserten i 2014 sitter fremdeles godt planet i minnet, og vi vil oppleve akkurat det igjen. Vervenfestivalen har som mål å være Norges hyggeligste festival, og da må vi jo booke tilbake to av Norges hyggeligste band. Vi gleder oss til sommeren og Vervenfestivalen.