Return to Content
21.01.2016

Susie & the Spuds

Susie & the Spuds spiller musikk det er umulig å ikke komme i godt humør av. Bandet sier det er en blanding av americana, folk ’n roll og old time. Liker du band som Old Crow Medicine Show, The Avett Brothers, Mumford & Sons og Matthew & the Atlas, så kommer du til å være i den syvende himmel på Vervenfestivalen til sommeren.

Susie & the Spuds har spilt sammen siden begynnelsen av 2012, og har siden den gang spilt hundrevis av konserter over store deler av landet. På veien har de foredlet sitt uttrykk og skrevet masse gode låter. Her snakker vi ikke om et standard rockeband med trommer, bass og gitar. De fem bandmedlemmene har med seg instrumenter som fele, gitar, banjo, nøkkelharpe, guitjo, kontrabass, mandolin, ukulele, melodika, og trekkspill på scenen. Bandets tekster handler om alt fra hjemmebrent, alkoholiserte hester og pistoler – til kjærlighet og savn. Bandet er et lokomotiv på scenen, og har alle ingrediensene som skal til for å lage fest og hjemmebrent. Ses på Verven!