Return to Content
21.01.2016

Plastic Paddies

Hvem skulle tro at de gamle tyskerbrakkene på Bromsjordet skule føde ei irsk opprørsgruppe? Omgitt av lokale rockere og vegg i vegg med skateparken, koblet Plastic Paddies for første gang opp tinnfløyte, trekkspill og mandolin i 2010. Med sunn respekt for tradisjoner kombinert med dristig kreativitet har bandet sakte men sikkert blitt lagt merke til.

Den irske musikken har nemlig vist seg å passe for alle slags publikum, enten bandet varmer opp for Bjørn Eidsvåg, spiller nachspiel etter Vamp eller rocker scenen før Jaa9 og OnkelP eller Admiralen sjøl.

Plastic Paddies er en glidende overgang mellom irske klassikere og egne låter. Det er levende melodier, drivende rytmer, og morsomme og meningsfulle tekster, fremført i ny drakt. Så kanskje dette med tyskerbrakkene ikke er så rart når det kommer til stykket. Horten minner tross alt litt om Irland, med maritim stolthet, lokalt øl i verdensklasse, samhold og et hjerte som er langt større enn byen selv.