Return to Content
18.01.2016

Musikkopplevelse for hele familien

Da er det klart at Marinemusikkens Messingensemble med solist Majken Christiansen, kommer til Vervenfestivalen.

Hvis noen var i tvil; Vervenfestivalen er for alle hortensere, og vi ønsker hele familien velkommen på festival. Her snakker vi om proffe musikere som kommer til å skape kjempestemning i vannkanten. Korpset spiller alt fra Beatles til Marry Poppins. Messingensemblet har også med seg trommer i oppsettet noe som gir en god blanding av korps og bandfølelse – rett og slett helt rått.

Vi håper flere vil få øynene opp for et av Norges beste korps. Verven støtter i hvert fall Marinemusikken og deres kamp for overlevelse. Det ville vært en tragedie hvis man avviklet et av Norges viktigste korps. Vi ses på Vervenfestivalen til sommeren.