Return to Content
15.11.2015

Tostrup Terrasse – på overtid

Endelig skal Hortens mest habile band, Tostrup Terrasse, spille på Vervenfestivalen. Når man samler de beste musikerne i byen, så må det bli bra, og bandet garanterer fest når de entrer scenen.

Vokalist, låtskriver og gitarist Frank A. Tostrup har i en årrekke vært en av Hortens mest markante musikere og låtskrivere som frontmann i bandene Shirleys Temple og Revolver. Han har bl.a. skrevet låter til Gene Simmons (KISS) og Plumbo, og har også skrevet den nye Ørn-Horten sangen.

Bassist Roald Villesvik er mannen som skrev «Det vakke min skyld» som gjorde Ole Evenrud kjent. Han har også bakgrunn fra Hortensband som Tåmbox og Balls. Trommeslager Kaare J. Holm har spilt i Tåmbox, Balls, Gråbein og 4 Små Grå og gitarist Roger Hannevig er av mange ansett som en av distriktets beste gitarister. Nå har disse gutta slått seg sammen for å by på folkelig og fengende musikk for folk flest.

Vi ses på Verven til sommeren.

https://www.youtube.com/watch?v=OTH7YcSKd-o