Return to Content
09.11.2015

Jonas Alaska – Smør for øra

Her snakker vi om en av Norges fremste låtskrivere – og for en stemme! Den har en nerve som kun kan komme medfødt. Det er melodiøst, laidback og nydelig. Jonas tok Norge med storm med debutplata, som solgte til gull. Dette er alt annet en meningsløs pop som spyes utover eteren. Låta «Oktober» om noen bekjente av han som druknet, traff folk i mellomgulvet, og levnet ikke et øye tørt.

Selv om Jonas først og fremst forbindes med akustisk gitar og en sart stemme, beviste han på plata «Younger» at han også kan rocke. Han har melodisk teft og en sound som vitner om gammel storhet. Vi håper alle tar seg tid til å sette seg inn i låtene til Jonas Alaska før festivalen, hvis de ikke allerede er velspilt. Det vil nemlig gi deg en storartet opplevelse. Vi gleder oss stort til denne konserten og Vervenfestivalen 2016