Return to Content
19.11.2015

Arif kommer – kommer du?

Arif har tatt skrittet opp på hip hop tronen og det beviste han til fulle da han solgte ut Glassmagasinet og leverte en konsert få kan matche. Selv Chirag fra Karpe Diem tok turen til Horten for å se Arif fengsle publikum. Nå kommer Arif tilbake til Horten for å spille på Verven.

Arif Salum (27) tok i 2013 farvel med sitt alter ego, Phil T Rich, med minialbumet «Aldri & Alltid», som med sine syv spor var betraktelig mer alvorlig enn radiohiten «Gal» fra hans første EP. «Aldri & Alltid» markerte et ønske om å jobbe videre som seg selv – Arif.

På sitt første fullengde album «Highend/Asfalt», inviterer han oss inn i et kontrastfylt univers, gjennom låter hvor det såre akkompagneres av det vakre, og det brutalt ærlige møter det latterlig enkle. Allerede på første spor, forstår vi at dette er mer enn underholdning. Den første singelen «Kanke Gi Opp» med Magnus Eliassen, ble sluppet i januar, og representerer definitivt den lyse siden av asfalten. Arif varierer fra leken pop om å date to jenter samtidig, til tekster om egen barndom. Han rapper om moren som kom til Norge som asylsøker med to mastergrader, men ingen jobbmuligheter. Han rapper om nazister i nærmiljøet og tusenlapper i søppelsekker og om kjærlighet.

Vi gleder oss allerede til sommeren