Return to Content
26.11.2015

Admiral P – kommer til marinebyen Horten

Det er ingen tvil om hvem som er sjefen over alle sjefer når det kommer til reaggae i norge. Det er ingen andre norske artister som kan matche Admiral P innen for sin genre. Han er en av Norges største artister for øyeblikket.

Admiral er en militærgrad innen krigsflåter, men det er alt annet enn krig og uro som vil prege møringa 17. Juni når Admiral P åpner Vervenfestivalen 2016. Det blir garantert kanonbra hits og god stemning. Vi har i tillegg husket å booke fint vær i år også.

Admiral P har toppet singellistene gang på gang siden gjennombruddet i 2011. I 2014 slapp han endelig et debutalbum, som fikk tittelen «Selvtillit & Tro».

Admiral P slo gjennom i 2011 med låten «Snakke Litt» og har siden den tid spredt reggaemusikken rundt i landet gjennom flere store hitlåter og utallige konserter. Man trodde umulig at suksessen kunne fortsette i samme tempo, men «Selvtillitt & Tro» tok Admiral P eventyret til et nytt høydepunkt hvor låtene «Kallenavn» og «Engel» har blitt spilt 35 millioner ganger bare på Spotify.

Det er med stolthet og glede at vi kan fortelle dere at en av Norges største artister for øyeblikket kommer til Horten til sommeren. Her er det alle mann på dekk. Har du fremdeles ikke kjøpt julepakka, så er det ikke noe å vente på.