Return to Content
17.06.2015

Hva er nytt på Vervenfestivalen 2015

Se større kart over området

Var du på Verven i fjor og syntes det var bra? I år har vi gjort det enda bedre!

Helgen nærmer seg med stormskritt, værgudene er på vår side, og alt ligger til rette for at det blir en fantastisk festivalhelg.

Så, hva er nytt?

Nede i batteriet

Nede i batteriet er mye likt som i fjor. Scenen og baren vil være det samme, men vi har gjort en liten vri på 20-års området. «Høyden» ved scenen vil være tilgjengelig for alle i løpet av dagen. Dette endres til 20-års område under klubb på kvelden.

På «Høyden» ligger også Gimseklossen Bar hvor vi serverer andre typer øl. Horten Mikrobryggeri stiller blant annet med verdenspremiere på sin Hortenspils. En hver by med respekt for seg selv brygger selvfølgelig sitt eget øl!

I år har vi utvidet spritteltet og laget det større, og vi har også lagt til en klemmekrok i skogen rett bak. Gi en klem! Alle liker klemmer.

Handlegata

I handlegata har vi fått Stopp! kaffebar til å servere kaffe til oss.
Her finner du også som i fjor litt av hvert, og også noe godt å bite i.

Oppe på batteriet

Her ønsker vi at dere skal kunne spise, drikke og kose dere. Vi har gjort bespisningsteltet hele 10 meter lengre, noe som gjør at Hortens beste uteservering er blitt enda bedre.

I år har vi hele 5 matboder å velge mellom, så her bør det være noe som frister enhver gane.

I sjøkanten

I sjøkanten åpner nye Corona Bar. Her kan man sitte og kose seg ved vannet, slappe litt av mellom konsertene med gode venner, og en kald en i hånda.

 

.. Og til dere som ikke hadde mulighet til å komme i fjor. På kartet finner du oversikten over alt vi kan tilby. I tillegg til dette så har vi selvsagt også en fantastisk lineup. Den kan du lese alt om her.