Return to Content
06.05.2015

Samsaya

Samsaya slapp i april sitt andre album, «Bombay Calling» til gode kritikker. Hun har produsert rytmer i sjangere som pop, dance, hip-hop, funk og soul med inspirasjon fra sitt indiske opphav. Rytmer som vil fylle møringa med velvære og glede. Samsaya er kjent for sine energiske og gode live opplevelser og vi gleder oss til å se henne på årets hyggeliste festival.

Hun høster gode kritikker både her hjemme og i utlandet.
Dette var blant det som ble skrevet om Samsaya i Amerikansk presse:

“She applies a full pop arsenal — short catchy melodies, singalong-ready wordless hooks and big beats out of hip-hop, punk-pop and Bollywood — to messages of self-empowerment and tolerance. She hit the small indoor stage at Stubb’s as if she were working an arena…” – NY TIMES

“Hyperactive pop that draws influences from all over the globe.” – Rolling Stone

“…the Indian-native singer is fusing modern pop with a slew of international sounds and hip-hop vibes…” – Variance Magazine

“Samsaya sounds like the rambunctious love child of Nelly Furtado and Santigold. Put a gold star next to her name, because she’s one to keep an eye on.“– MTV Iggy