Return to Content
14.11.2014

Bare Egil Band og Henning Kranes understell til Horten

Vi har gleden av å avsløre at Bare Egil Band kommer til Horten. Bare Egil Band er som skapt for den gode stemningen og intime atmosfæren på Verven. Du veit derimot aldri hva du får servert fra scenen på en Bare Egil Band konsert.

Langt for de som ikke kjenner til Bare Egil Band:
Bare Egil Band er artistnavnet til den enfoldige trubaduren Egil Hegerberg, også kjent som bassist i bl.a. Black Debbath, Hurra Torpedo, Thulsa Doom og Gartnerlosjen. Bare Egil Band startet å opptre tidlig på nittitallet fordi Egil trengte et utløp for å få spilt sanger som av ulike årsaker ikke passet inn i hovedbandet hans på den tida, Gartnerlosjen.

Debutalbumet Absolutt Ikke Bare Egil Band kom i 1996 og har siden solgt 40.000 eksemplarer. Sanger herfra som Arne, Sko, Speidern, Tagging, Asfalt, Brigg og Kjærlighet mellom muslinger har blitt evergreens. Oppfølgeren Sanger fra Bare Egil By kom høsten 2007 med Ikke Bare Bare Egil Band Band som backingband. Sangene herfra var hentet fra suksessforestillingen Vrøvl og fanteri i Bare Egil By som Bare Egil Band hadde turnert med noen år i forkant. Denne forestillingen forefinnes i sin helhet på DVDen Vrøvl og Fanteri i Bare Egil By (april 2008) i en innspilling fra Rockefeller 23. september 2007 med fullt band, blåsere og homokor. Med på denne DVDen finner man også de to halvtimes dokumentarprogrammene om Bare Egil Band fra NRK høsten 2007 og en mengde musikkvideoer og tv-opptredener. I forbindelse med lanseringen av DVDen spiller Bare Egils Coverband noen utvalgte konserter april 2008.
I januar 2008 la Bare Egil Band ut på en ny akustisk turne med splitter nytt materiale komponert for NRK P2s program Radiofront. Konsertene ble spilt inn med tanke på en liveplate planlagt for høsten 2008.
Resten er historie