Return to Content
30.10.2014

”Neste Sommer” kommer deLillos

Vi er utrolig glade for å kunne fortelle dere at deLillos kommer til Vervenfestivalen 2015.  Jula kom tidlig på festivaladministrasjonen da vi fikk bekreftet et av Norges største band gjennom tidene.  DeLillos har rikelig med hits, men det er også gøy å se at bandet fremdeles er vitale på plate. Plata «Rett og slett livet» ble hyllet av anmelderne og troner på 1 plass på VG lista i skrivende stund.

Fantastiske live er de alltid og har du ikke vært på deLillos konsert før, så skjønner du heller ikke hva vi mener. De kan dra på skikkelig og spiller alltid hittene. Vervenfestivalen har som mål å være en folkefest i festivaldrakt, og deLillos er en av de bandene som favner bredt. Lukk øynene og se for deg strålende vær på møringa, båter på fjorden og tonene av Neste sommer som strømmer ut av høytalerne. Vi gleder oss og håper vi ser dere alle i køen utenfor Gjengangeren 7. November klokken 11.00.