Return to Content
01.04.2014

Her kommer sommeren

Disaster in the Universe kommer til Vervenfestivalen, og med godværet som har vært i det siste, begynner vi virkelig å komme i sommerstemning.

Skal du på Disaster in the Universe konsert må du skjerpe alle sansene. De har et fargerikt liveuttrykk og legger mye jobb i å skape en eksotisk stemning på scenen. Ser du en palme, så er ikke det noe som gror fritt på Karljohansvern. Lukter du kokosnøtt og solkrem, så er det duftspray bandet pumper ut under sine konserter. Disaster In The Universe går langt for å gjøre sine livekonserter til de aller beste. Bandet har gjestet Horten flere ganger og det er det perfekte bandet for Møringa denne sommeren med sola steikende i nakken. Med den nye plata Coconut Message i bagasjen kommer dette til å bli en nytelse under Vervenfestivalen. Noen som ikke tror oss? – sjekk ut Beach House. Sees på Verven