Return to Content
19.03.2014

Oslo Ess

Alle hjerter gleder seg til Vervenfestivalen og Oslo Ess som får æren av å åpne lørdagen. Vi kan endelig løfte bladet fra munnen å bekrefte at Norges tøffeste rockeband kommer til Horten 28. Juni.

Oslo Ess har de siste to årene jobbet seg opp på pallen som et av Norges største rockeband, og vi på festivalkontoret har hatt gutta øverst på blokka lenge. Det har derimot ikke vært lett å få til denne konserten siden bandet gjør en gig i Jotunheimen samme dag. Løsningen ble å leie inn et helikopter. Nå er vi glade og stolte over å få Oslo Ess til Horten som nærmest er som en hjemby å regne for bandet. De har spilt i rockebyen vår utallige ganger, men i 2014 gjør de kun en konsert i Horten og det er på Vervenfestivalen.

Vi hadde en drøm når vi startet denne festivalen, og nå har den altså gått i oppfyllelse. Vi gleder oss til allsang og et folkehav på festivalens andre dag.