Return to Content
26.02.2014

Skal ta Horten med storm

Rumble In Rhodos hadde ikke rukket å få hvilepuls etter konserten på Glassmagasinet i januar før vi banet oss vei backstage for å booke dem til Vervenfestivalen. Nå kan vi med stolthet bekrefte at bandet sa ja!

Rumble In Rhodos har lenge vært et av Norges mest respekterte undergrundsband. Med deres siste plate Grace & Nuance har de beveget seg opp i sjiktet blant landets store rockeband. Hardcore elementene er noe tonet ned og det melodiøse uttrykket har fått mer plass. Vi rett og slett elsker den nye plata, samtidig som vi setter pris på å høre gammelt materiale live. Sånn sett ble konserten på Glassmagasinet i januar en optimal opplevelse for de som elsker kontrasten mellom hardcore og det nye poppa formatet. Den røde tråden er der uansett med vokalen til Thomas Bratlie Haugland. Nå er det bare å telle ned til sommeren og Rumble In Rhodos live på Vervenfestivalen.

www.rumbleinrhodos.com