Return to Content
26.02.2014

Norges popdronning

Hanne Kolstø er noe av det mest spennende Norge har å by på for øyeblikket. Med plata Stillness and Panic som skåret høyt på terningene i riksavisene og med en konsert på by:Larm denne uka har hun tatt skrittet ut av undergrunnen og opp blant de mer etablerte artistene. Vi ville ikke vente til etter by:Larm med å booke henne, og kan i dag avsløre at Hanne Kolstø kommer til Vervenfestivalen!

Hanne Kolstø lager drømmende, leken, smart og svært fengende pop det er umulig å ikke like. En blanding av organiske lyder, synth og gitar, med en vakker vokal som binder det hele sammen. Hanne er en original låtskriver med sterke tekster og et utømmelig lager med gode melodier som hun bruker til å formidle budskapet. Som frontfigur er Kolstø bunnsolid og tøff, sår og ekte. Det, i tillegg til å ha karisma ut av en annen verden gjør henne til en eksepsjonell liveartist. Vi gleder oss til sommeren og Hanne Kolstø på Vervenfestivalen.

www.hannekolstoe.com