Return to Content
22.04.2023

Hammok

Hammok er en Oslo-basert hardcore trio bestående av Tobias Osland på vocal og gitar, Ole Benjamin Thomassen på backing-vocal og bass, og Ferdinand Aasheim på trommer.

Hammok er den typen band du husker å ha sett live, og vi ble slått i bakken da vi så dem på by:Larm. I løpet av det siste året har lista over scener de har spilt og publikum de har imponert med sitt overveldende og smittende engasjement blitt lang. I fjor spilte de på Øyafestivalen. En konsert vi ikke glemmer med det første, og for oss – kanskje festivalens høydepunkt.

Med en energi som fylte Bibliotek-scenen til randen viste gutta at de er klare for større utfordringer, folkemengder og scener.

Den 9. desember 2022 ga Hammok ut EP-en JUMPING/DANCING/FIGHTING. En EP, som slik navnet tilsier, er en sammenstilling av eksplosive følelser. Brutalt, effektivt og aggressivt konfronterer Hammok lytteren og drar dem med seg gjennom sju låter som gjør at man skulle ønske man kunne starte en moshpit. Enten man lytter på bussen, på gata eller opplever bandet på konsert. Og moshpit – det blir det på Verven.

Hvis du enda er i tvil på om Hammok er verdt å få øynene opp for, kan vi bare nevne bookingen til ESNS (Eurosonic Noorderslag) i 2023, der Hammok ikke bare skal få overbevise Oslo og Norge, men hele Europa om at de er nettopp det. Verdt å få med seg. Dette er bare begynnelsen av eventyret for Hammok, og fra det øyeblikket du trykker play på EP-en JUMPING/DANCING/FIGHTING har du for alltid muligheten til å si «Jeg hørte dem først».