Return to Content
27.05.2021

Vervenfestivalen er tilbake i 2022

Kjære vervenvenner. Det er enormt skuffende, men det vil ikke være mulig å arrangere festival i år heller. Det hadde vi virkelig ikke trodd da pandemien slo inn i mars 2020. Det betyr at vi først 17. – 18. juni 2022 kan møtes på Møringa på det som jo er årets store fest i Horten, men da skal det også bli tidenes fest.

Ett år uten Verven føles som et tap, to år uten Verven føles som en evighet. Dugnaden vi alle er inne i går mot slutten, men vi må fortsette litt til, så vi sammen kommer sterkere og trygt ut av pandemien. Husk å ta vare på hverandre til vi i igjen kan møtes og gi hverandre en klem.

Vervenfestivalen jobbe nå for å arrangere tidenes festival neste sommer, og vi håper virkelig at flest mulig holder på billetten, så vi fremdeles har den fantastiske møteplassen i lang tid fremover. Kjøp en billett til 2022 allerede nå og bli med på et eventyr, samtidig som dere støtter festivalen. Vi elsker dere og gleder oss til vi møtes igjen.

Billetter

Alle som har en billett fra 2020 eller 2021 er fortsatt gyldig og kan bruke denne på festivalen i 2022. 

I en vanskelig situasjon vil forskjellen mellom at du beholder billetten og en refusjon være enorm for oss som arrangør. Vi som arrangør setter utrolig stor pris på om du vil avstå fra å kreve refusjon for billetten din. Ditt bidrag ved å avstå fra refusjon vil hjelpe oss og arrangere Ververvenfestivalen i fremtiden.

Har du allerede kjøpt billett så kan du bruke den samme billetten i 2022. Det gjelder billetter kjøpt på ticketco og julepakka. Alt du trenger å gjøre er å ta vare på billetten din.

Vil du kjøpe billett til 2022 gjør du det hos ticketco.no

Ønsker du refusjon for billetten gå til refusjon på www.vervenfestivalen.no. I skjema skal du kan registrere billetten og kontonummer for refusjon.

Kommentarer

Kommentarer er stengt.