Return to Content
26.02.2020

Skinn på Verven

Norsk rock er best på Norsk og Skinn har ambisjoner om å gi Hortensfolket nettopp det!

Her snakker vi om et superteam av Hortens musikere som har utallige andre prosjekter, men hvor de gjerne kopierer sine store helter. Her er det egenskrevne låter som gjelder.

Skinn ble egentlig dannet av Pål Grytnes allerede i 1998 men sovnet sakte inn i 2002. Stammen av bandets medlemmer har siden den gang styrt innom diverse musikalske prosjekter på den norske musikkscenen. I 2016 ble hansken plukket opp igjen og materiale bygget opp over flere år har resultert i et dobbeltalbum. Bandets første singel, «Månelyst», ble sluppet i 2016. En låt om Horten by og det fine ved å alltid komme hjem. Etter det fulgte singlene «Gammelt Nytt» og «Fritt Fram».

Musikalsk og sjangermessig styrer bandet innom Springsteen, Lundell, Straits og DumDum før de lander på en egen plass fylt av oppturer, nedturer, sommer og høst. Dette er Heartland rock med røttene godt plantet i Horten. Tekstene og tematikken svinger innom både lyse og mørke sider ved livet og viser at musikk er mer enn bare underholdning. Bandets lokale tilknytning står sterkt og farger flere av tekstene.

Dette har vi rett og slett gledet oss lenge til, og er du fra Horten og på Verven, så bør du få med deg dette.