Return to Content
26.02.2020

Prosjekt Peter Gabriel

På Vervensfestivalen 2020 får du oppleve en kveld i Peter Gabriels ånd!

Peter Gabriel startet sin karriere som vokalist i gruppa Genesis. I 1975 forlot han Genesis for å satse på egen solokarriere. Peter Gabriel henter inspirasjon fra et bredt spenn av sjangre, noe som gir musikken et særegent uttrykk. Han har føttene godt plantet i pop sjangeren, med spennende innslag av blant annet gospelharmonikk og World Music. Under Prosjekt Peter Gabriels konsert på Vervensfestivalen, vil du få høre et utvalg av Peter Gabriels største hits. Arrangementene vi bruker er hentet fra liveopptredener i Herning, Danmark, i Athen, Hellas og på 02 Arena, London.

Prosjekt Peter Gabriel består av syv erfarne musikere samlet fra Horten, Sandefjord, Ramnes, Tønsberg og Holmestrand. 


Etter at noen av bandmedlemmene så åpningskonserten til Peter Gabriel på europaturneen sept. 2013 i Herning, Danmark, kom ideen om å starte et band som skulle spille samme låtene i samme live versjon som Peter Gabriel gjorde. Da begynte planleggingen med hva vi trengte av bemanning for å få til dette. I 2014 hadde alle bitene falt på plass og den første måneden gikk til egentrening før vi møttes og Peter Gabriel Prosjekt var en realitet. Det har vært intens egentrening og fellesøvelser for å komme i mål til nettopp Vervensfestivalen 2020.

Vi gleder oss veldig, ses på Verven.