Return to Content
07.11.2019

SKAAR til Verven!

SKAAR er artisten du har hørt men kanskje ikke hørt om ennå, men det kommer til å endre seg før sommeren. Det er vi 100% sikker på!

Her snakker vi om en av de mest spennende popartistene i Norge akkurat nå. Tenk deg en salig blanding av Dagny og Highasakite. Gå inn på Spotify og sjekk ut låta 24 og Higher Ground så skjønner du hva vi mener.

Hilde Skaar har på kort tid slått seg opp som en av de mest interessante artistene innen indiepop med tre singler inne på P3 sin A liste, musikk til filmen Battle og med over 7 millioner strømminger på debut singelen «Higher Ground» på Spotify. 

I tillegg kan vi legge til hele VGlista turneen, musikk til Netflix serie og spillejobb i Chile for å representere Norge under kongefamiliens statsbesøk. Det er planlagt masse musikk i tiden som kommer og en lengre turne i utlandet. Intet mindre enn en knallstart på karrieren.

I sommer er vi så heldige å få oppleve henne på Verven.