Return to Content
21.11.2019

Kommende stjerne til Verven

Moyka  har kun gitt ut noen få singler, men vi falt pladask for samtlige låter og gleder oss stort til å se henne på Verven.

Hun er en mørkere utgave av Dagny og har et lydbilde som er mer elektronisk enn Highasakite. Vokalen hennes har en egenart som automatisk hypnotiserer lytteren. Vi tror Moyka er en artist som har en lys fremtid som artist. Noe vi også mente om Arif, Astrid S, Cezinando og Unge Ferrari da vi booket de før det store gjennombruddet.

Moyka er Monika Engeseth, en 22-år gammel produsent, sanger og låtskriver som opprinnelig kommer fra Hallingdal. De siste årene har hun vært bosatt i Bergen der hun har eksperimentert med et lydbilde av elektronisk pop, inspirert av store følelser og kontraster. Moyka har så langt gitt ut fire singler, Colder, Bones, All The Things We Forgot og Ride, i tillegg til EP-en Circles.

Da Moyka vokste opp i de dype skogene i Hallingdal, hadde hun drømmen, eller heller – overbevisningen – om at hun en dag skulle lage musikk. Men hun kunne ikke ha forutsett det intense, elektroniske landskapet hun senere kom til å skape for musikken sin. Nå kommer hun på Verven for å bergta publikum. Dette er en konsert du bør få med deg!