Return to Content
15.10.2019

Honningbarna kommer tilbake til Verven

Norges, ja, kanskje verdens beste liveband kommer tilbake til Verven 2020.

Vi ble litt nervøse når Honningbarna tok seg en ”liten pause” i 2018. Frykten var stor for at man aldri skulle få se bandet igjen. Nå er de derimot tilbake og Verven stod først i køen for å booke Honningbarna tilbake.

Har du vært på konsert med Honningbarna så skjønner du hvorfor de fortjener tittelen ”Norges beste liveband”. Det er få band med like mye energi på scenen, og med knallsterke låter i bagasjen, så er en konsert med Honningbarna alltid en fryd.

Med Honningbarna tilbake i toppform var dette en booking det var umulig å ikke gjøre. Håper dere mener det samme og gleder dere til sommeren og konsert med Norges (verdens) beste liveband på Verven.

Kommentarer

Kommentarer er stengt.