Return to Content
06.02.2019

Kickslip

Klubb Batteri er et ganske unikt konsept på Verven. Hvert eneste år, uansett vær, så er det klubb under åpen himmel. I år er det Kickslip på fredagen og 2 Many på lørdagen (som alltid). I år skal vi lage tidenes klubb opplevelse begge dager og vi skal ikke spare på røykmaskin eller lys.

Fusjonen mellom en dj og en trommeslager er ikke en banebrytende formel i seg selv, men tilbakemeldinger fra fans, venner og bransje er unison. Kickslip er rett og slett en festformel av de sjeldne.

Baard Kolstad og dj Boge har spilt sammen siden 2017

Det er spennende tider. Jeg hadde aldri trodd at det som startet som et morsomt prosjekt hvor jeg har fri utfoldelse skulle bli et av mine satsningsprosjekter. Jeg har jo min bakgrunn fra metal, og jeg merker jo tydelig at energien jeg bringer med meg resonnerer sinnsykt bra i house- og klubbmusikk. Vi lærer ekstremt mye av hverandre, og vi er trygge på at vi som act er unikt til tross for at ikke besetningen nødvendigvis er det, sier trommevirtous
Baard Kolstad.

dj Boge har i et tiår vært en av landets mest anerkjente vinyl-djs og frekventerer ofte bak platespillerene på noen av hovedstadens mest populære klubber.

Det blir jo en helt annen verden, egentlig. Som dj er jeg vant til å spille 4 timer per kveld, med Kickslip makser vi rundt én time. Det handler jo om at det er ekstremt mye som skal klaffe, og for meg som vanligvis kun trenger tenke på egen performance krever det at jeg angriper shows på en helt annen måte. Vi anser jo oss faktisk som et band.

Kommentarer

Kommentarer er stengt.