Return to Content
15.11.2017

Turbonegro til Verven

Da denne bekreftelsen tikket inn fikk bookinggruppa ”Erection” for å si det mildt.

Det er vel ikke mange som forventet et rockeband til av dette formatet etter vi slapp Kvelertak. Nå bør det være soppas bra at James Hetfield også velger å kjøpe julepakka til Verven og komme til Horten.

Da er det bare å dra frem plater som «Ass Cobra», «Apocalypse Dudes» og «Party Animals» for å varme opp til sommeren. Eller Spotify som det nå heter. Det er imponerende hvor mange rockehits dette bandet har laget og vi regner med at det kommer flere på den kommende plata «Rocknroll Machine» 2. Februar 2018.

Turbonegro er beryktet for sine livekonserter og har ikke blitt noe dårligere med åra. At de fremdeles er sultne er det ingen tvil om. Turnelista er lang og med ny plate i ryggen er det duket for fest til sommeren.  Vi ses på Verven!

Kommentarer

Kommentarer er stengt.