Return to Content
11.12.2015

OnklP & De Fjerne Slektningene

Julaften kom 11 desember i år.
Norges farligste boyband skal til Vervenfestivalen. Dette er en gledens dag. Vi vet det er mange som har ønsket seg OnklP & De Fjerne Slektningene til Horten. Nå er avtalen med bandet i boks. Bandet har vokst seg inn i himmelen det siste året, så det har ikke vært en lett jobb å få dem til Horten. Bandet avslutter fredag 17. juli. Vi gleder oss ekstremt til sommeren og Verven.

Slik ble bandet til:
Bak i en røykfull nightliner, et sted mellom Zurich og København, oppsto ideen om OnklP & De Fjerne Slektningene. Et vellykket samarbeid mellom Onklp og Oslo Ess gav gutta smaken på å skape mer musikk og røverhistorier. Med produsent/gitarist Johan Larsson, trommis Tommy Manboy (turboneger), bassist/vokalist Knut Oscar Nymo, gitarist/vokalist Åsmund Lande (Oslo Ess), keyboardist Simen Stensland og rapper OnklP var lineupen komplett og absolutt ingen trommehinner eller pikehjerter kan være trygge. Slekta leverer en beinhard hybrid av rap og melodiøse rockelementer som ikke har blitt gjort før. Temaer som kjærlighet, dop, død og en liten anelse håp er rullet sammen til en tjukk sigar og røyka på bakrommet.

I januar 2014 slapp OnklP & De Fjerne Slektningene singelen «Panderosa» og ga oss med den, vår første smakebit av noe som skulle bli et todelt prosjekt over ett år. Debutalbumet ble sluppet 16. mai 2014 til gode kritikker fra blant andre Dagbladet (6/6), GAFFA (5/6) og Hissig (100%), og siden har bandet vist seg å være et av våre sterkeste liveband på utallige konserter og festivaler over hele landet.

Fulle av pågangsmot, faenskap og det beste av brygg, går OnklP & De Fjerne Slektningene med hodet først inn i neste kapittel uten fungerende bremser eller hjelp.

Megahiten «Styggen På Ryggen» fikk en sekser i VG, og albumet «Slekta II» ble sluppet 27.oktober 2014. Samme avis har allerede trillet femmeren for plata. Dagbladet er også begeistret i sin femmer-anmeldelse: «OnklP & De Fjerne Slektningene tar tempen på hverdagen i Oslos bakgater på en måte få andre har lykkes med».