Return to Content
29.01.2024

Verven presenterer

Vi ønsker å lage Vervenstemning i Artilleriverkstedet 17. februar. Vi skrur opp varmen og pynter med vimpler og palmer. Dette skal bli en kveld med kjentfolk og god musikk.

På scenen står fire band til Verven 2024 som spiller på Artilleriverkstedet denne kvelden. Det blir to norske og to svenske band dere aldri har hørt før, men som dere kommer til å elske. Vi ble i hvert fall frelst da vi så banda live.

Billettene koster kun kr 250,-
Kjøp billett på ticketco

Les mer om bandene her:

 • Midtlivskrise – seriøs ironisk rock
  Dette er rett og slett årets heftigste booking. Det er sjelden vi opplever så mye hype rundt et band før de engang har gitt ut en eneste låt. Bandets første livekonsert blir på Verven Presenterer 17. februar på Artilleriverkstedet, mens de headliner strandascenen på lørdagen under Verven 2024 Midtlivskrise er et nytt rockband, satt sammen… Read more →
 • Svensk fyrverkeri til Verven
  Ta en dose The Streets, en klype Sex Pistols, og noen gram med The Chemical Brothers og du får svenske Yikes. Han fikk hele administrasjonen i Verven til å hoppe rundt som tenåringer på Revolver i Oslo da han spilte under by:Larm. Det er sjelden vi kommer over en artist på by:Larm som man umiddelbart… Read more →
 • Sydlandsk stemning på Verven
  Stuzzi skapte euforisk stemning på Rockefeller under by:Larm og fikk hele salen til å danse. Nå kommer han på Verven for å skape feststemning på Stranda scenen på lørdag. Denne litt eksentriske svensken har med seg et fyrverkeri av et band med både blåserekke og dansemoves som gjør det umulig å ikke la seg rive… Read more →
 • Gudbenådet stemme til Verven
  Herkedal gav oss gåsehud da han spilte på Rockefeller under årets by:larm. Stemmen kan minne om Antony Hegarty i Antony and the Johnsons, men han står støtt på egne ben og er en ypperlig låtskriver. Dette låter himmelsk og er rett og slett dritbra. Dette er en artist vi mener fortjener et større publikum. Han… Read more →

Det er 18 års grense for å dra på konsertene, men vi har også et eget 20 års område i storsalen. Akkurat som på festivalen.