Return to Content
19.11.2021

Chris Holsten til Verven

Da er vi klare for å slippe den første artisten til Verven 2022, og det er rett og slett en artist som tar Norge med storm om dagen. Vi kan med glede fortelle at Chris Holsten kommer til Norges hyggeligste festival.

Det er på scenen multitalentet Chris Holsten trives aller best. De siste årene har han virkelig fått vist det norske folk hvilken fenomenal liveartist og formidler han er med utsolgte turneer og utallige TV-opptredener. Den spilleglade artisten og det trofaste bandet er klare for å fortsette festen i 2022.

Etter å ha sunget utelukkende på engelsk tidligere har Chris Holsten det siste året toppet lister og erobret det norske publikummet med sine norskspråklige låter.
Låter som «Hvis verden», «Bare når det regner» og «Smilet i ditt eget speil» har herjet listene gjennom året og til våren slipper han del 2 av albumet «Bak en fasade» og er klar for en fullspekket festivalsommer med sitt forrykende sceneshow.