Return to Content
29.10.2021

Julepakka

Unngå dårlig stemning på julaften. Julepakka er den beste gaven du kan gi til en venn som ønsker å gå på Vervenfestivalen 2022, eller til deg selv. Den er ypperlig til å pakke inn og ha den fysisk under juletreet på julaften. Pakka inneholder: festivalpass for begge dager, verven PINs og en verdibong fra REMA 1000 Lystlunden. Prisen er kr 1850.

Vi selger i år julepakka på gjengangeren onsdag 3. november kl 11:00 til 13:00.
Etter dette kan du kjøpe den fysiske Julepakka på REMA 1000 Lystlunden.

Vi selger vanligvis julepakka billigere før jul for å gjøre det ekstra hyggelig for alle, men i år er det samme pris på julepakka og billetter på ticketco. Vi gjør dette fordi mange allerede har kjøpt billetter til fullpris gjennom pandemien. Da er det feil å legge ut billetter med rabatt på nytt nå.