Return to Content
05.05.2020

Hei kjære Verven venner

Da har vi tatt runden med nesten alle banda og alle er med i 2021. Man kan altså oppleve band som Postgirobygget, Gluecifer, Arif, Ole Paus & Motorpsycho, Oslo Ess, Di Derre, Ravi og Honningbarna ++ i 2021.

Vi gleder oss enormt til å kunne gi folk en klem igjen, og regner med at stemningen i 2021 blir euforisk. Det blir selvfølgelig lokale matleverandører, masse kjentfolk og sol. 😃

Orientering rundt billetter

Vi har gått noen runder for å finne den beste løsningen for dere som verven publikum og oss som arrangør. Vi endrer litt på hva vi gikk ut med tidligere, men til det bedre.

Har du allerede kjøpt billett så kan du bruke den samme billetten i 2021. Det gjelder billetter kjøpt på ticketco og julepakka. Alt du trenger å gjøre er å ta vare på billetten din.

Ønsker du refusjon for billetten legger vi ut et skjema på www.vervenfestivalen.no fredag 8. mai hvor du kan registrere billetten og kontonummer for refusjon.

Er du en av de som ikke har kjøpt billett ennå så kan du kjøpe festivalpass og dagspass til 2021 på ticketco. (Festivalpass 1850, dagspass 970). Vi setter utrolig pris på om man kjøper billett allerede nå.

Vi som arrangør er overvelda over hvor mange som sier at de ønsker å være med å bidra til festivalen. Vi har valgt å ta bort valget om å donere billetten din til festivalen, men ønsker du å bidra til å redde Verven går du inn på ticketco og kjøper «JegReddaVerven» bånd til kr 600,-. Dette kan du kjøpe også om du ikke har billett fra før.

Dette skal vi få til sammen. Nå har vi i hvert fall en gøy ting å se fram til – tidenes festival i 2021!

Ses på Verven 2021

Kommentarer

Kommentarer er stengt.