Return to Content
25.04.2020

Vervenfestivalen blir flyttet til 18-19 juni 2021

Det er fryktelig trist at det ikke blir festival til sommeren. Vi har gledet oss enormt til å lage tidenes fest og til å møte dere på Møringa i sommer. Vi er en stor familie og vi er utrolig glad i dere alle sammen. Man kan si det er flåsete å kalle Verven Norges hyggeligste festival, men det er akkurat det Verven er. Norges hyggeligste gjeng som møtes en gang i året ute på KJV.

Ett år uten Verven føles som et tap, men nå er det viktig at vi sammen tar knekken på dette viruset. Vi er utrolig stolt over den dugnaden landet er med på nå. Det er det lov til å slå seg sjøl på brøstet over den innsatsen.

Vi håper dere har det bra i den litt mer isolerte hverdagen og selv om vi ikke samles på festival i sommer så tror jeg alle kjenner på det felleskapet som ligger der.

Vi skal kjempe med nebb og klør for at Verven overlever dette, og vi håper at alle er med på å stable festivalen på beina i 2021. Det vil bli sendt ut en mail fra ticketco hvor man kan velge å bruke billetten neste år, få tilbake pengene, eller gi billetten til festivalen. Til alle de som skulle velge å gi bort billetten så skal dere vite at det vil bli satt utrolig pris på og at dere selvfølgelig vil hedres som hør og bør.

Vi har snakket med de fleste banda og det er så langt ingen band som har sagt de ikke stiller i 2021. I løpet av neste uke regner vi med å ha programmet klart, og vi har stor tro på at det blir akkurat de samme banda som har blitt booket til 2020, og alle de fantastiske lokale matleverandørene. En haug med kjærlighet fra alle oss i Verven.

Orientering rundt billetter

Alle vil få tilsendt en mail fra ticketco hvor man har tre valg

  1. Jeg vil videreføre billetten min til 2021. Du får en verdikupong som kan brukes til ny billett 2021.
  2. Jeg reddet Verven under coronakrisen! Du vil donere billetten til Verven og kjøpe ny billett for 600,-. Alle som bidrar på denne dugnaden får et unikt festivalbånd som et bevis på bidraget i dugnaden for å redde Verven.
  3. Refusjon. Du får pengene tilbake for billetten.

Billettene i julepakka kan også brukes i 2021. Ønsker du pengene tilbake så kan du få refusjon på www.vervenfestival.no. Dette vil bli klart innen mandag 4. mai. Uansett hvilken løsning du velger så håper vi å se dere alle på tidenes festival i 2021.

Kommentarer

Kommentarer er stengt.