Return to Content
26.02.2020

The Apache Dæncers

Husbandet til Verven har jo hatt en eventyrlig reise siden de spilte for første gang på festivalen. Folk har grått, ledd, danset og revet av seg bhen i ren ekstase på konsertene.  Dette bandet er rett og slett i en egen liga og satte selveste headlineren Bigbang i skyggen da de spilte på hovedscenen i fjor.

Denne suksessen har selvfølgelig gått til hodet på bandet og resultert i skilsmisser, rehabilitering og voldsomme krangler innad i gruppa. Ikke bare det! Nå har bandet også begynt å forlange en raider som nærmest tar knekken på festivalen økonomisk. Karsk, WinnerTip, og påsmurte snitter er byttet ut med premium gin, ferdig sigg og hummer.. Men frykt ikke.  Bandet har til slutt klart å samle seg og flere av Verven sine sponsorer har hjulpet til med å samle penger til en raider verdig et danseband av toppklasse. Bandet er gira og llover et show utenom det vanlige også denne sommeren.