Return to Content
29.10.2019

Store P kommer på Verven!

Store P tok Norge med storm med plata «Regnmannen» 2014 som høstet 6ér på terningen over nesten hele fjøla. Han har lang fartstid i A-Laget, men med denne plata viste han at det også var grobunn for egen solokarriere, og takk for det. Både «Regnmannen» og «Rommet» (2017) er to fantastiske plater og det er få andre norske hip hop artister som mestrer.

Han har definitivt sin egen stil og lever i grenselandet mellom hip hop og urban musikkstil. Flere norske artister har tatt av den særegne måten å synge rapversene, men ingen gjør det like bra som Store P.

«Vi Esje Herfra» og «Vikje Være I Din Verden» er gode eksempler på hans egenart. Live er han også i blant de heftigste hip hop artistene Norge har å by på. Han klarer å blande det drømmeaktige lydbilde med en til stedet værelse som skaper magi.   Ses på Verven!

Kommentarer

Kommentarer er stengt.