Return to Content
09.06.2019

Kim Dürbeck

Kim Dürbeck, også kjent under aliaset Kimichi, er en elektronisk musiker og DJ fra Sandefjord, Vestfold. Kim har vært en veldig aktive dj i Oslo de siste ti årene og har gjort alt fra mørke nattklubber til turnering med norske Spellemannspris-vinnende popartister. Kim ble Ukas Urørt i 2014, og fikk alle låtene sine på Urørt anbefalt av P3 Redaksjonen. Han ble nominert til forbildeprisen av ByLarm samme år.

Kim har spilt på de fleste største festivalene; Slottsfjell, Øyafestivalen, ByLarm, Stavernfestivalen m.fl, i Norge som turne-DJ, egne konserter eller som klubb dj. Kim har også gjort support for en hel rekke internasjonale artister som Black Devil Disco Club (FR), Onra (FR), Ashley Beedle (UK), Anthony Naples (US) Giorgio Moroder (IT), Ben Klock (GR) with Karima F (No) Mori Ra (JP) Robert Del Naja from Massive Attack (UK

Kommentarer

Kommentarer er stengt.