Return to Content
18.10.2018

Verven gir 10.000 til Kirkens Bymisjon og slipper OnklP!

Det er med stor glede at vi endelig kan avsløre at selveste OnklP kommer på Verven. Han hadde gjennombruddet med Jaa9 & OnklP, men OnklP & De Fjerne Slektningene og Hver Gang Vi Møtes skulle virkelig sette fart på karrieren.

Det kunne ikke passet bedre å slippe OnklP i disse dager hvor Kirkens Bymisjon skal ha en tv-aksjon for et varmere og mer inkluderende samfunn. OnklP har blitt en av Norges mest folkekjære artister, og med låta Styggen På Ryggen fikk man en låt som fikk fokus på angst og depresjon som mange lever med. I den anledning ønsker Verven å bidra med 10.000 kroner til tv-aksjonen og oppfordrer alle som skal på Verven til å bidra når alle bøssebærerne kommer rundt for å samle inn penger.

Nå gleder vi oss enormt til sommeren og fansen kan glede seg med nye låter i mellomtiden. Ses på Vervenfestivalen.

 

Kommentarer

Kommentarer er stengt.