Return to Content
23.10.2018

Kamelen kommer til Verven

Kamelen er uten tvil den heiteste hip hop artisten for øyeblikket og det er med stolthet at vi kan annonsere at han skal på Verven til sommeren.

Med hitter som «Ingenting», «Beng Beng Beng» og «Lil Homie» har han virkelig befestet sin posisjon som rapper. Vi var tidlig ute med å booke artister som Unge Ferrari, Arif, Cezinando og Astrid S. Kamelen er definitivt et slikt scoop. Har du ikke fått med deg denne Bergenseren fra før så er det bare å styre innom Spotify og bli oppdatert.

Her snakker vi om den komplette hip hop artisten som klarer å å kombinere de gode tekstene, gode melodiene og som blander flere genre på en nydelig måte. Kamelen har kommet for å bli, og til sommeren må man få med seg denne konserten. Vi gleder oss til sommeren!

Kommentarer

Kommentarer er stengt.