Return to Content
22.10.2018

Bjørn Eidsvåg kommer til Verven

Han er en bauta innen norsk musikk og stod støtt alene med gitaren da han spilte første året på Verven. Nå kommer Bjørn Eidsvåg tilbake med fullt band.

Her snakker vi om en av Norges største artister gjennom tidene, og med tre utsolgte show på Operaen befester han fremdeles sin posisjon. Han er også Norges hyggeligste artist. Det syntes i hvert fall Ørn da Eidsvåg spilte konsert for fotballklubben i Artilleriverkstedet og samlet inn over 200.000 til klubben. Vi snakker rett og slett om en Hortens venn.

Det kanskje ikke mange vet er at Bjørn stilte opp første året på Verven nærmest gratis for å hjelpe oss til å komme i gang. Verven er evig takknemlig for dette og utrolig glad for at Bjørn kommer tilbake.

Med  25  studioalbum  og  eget  hyllestalbum  har  Eidsvåg  opparbeidet  seg  en  helt  unik  posisjon  i  norsk  musikkliv.  Han  har  skrevet  en  rekke  udødelige  låter  som  flere  generasjoner  av  nordmenn  har  et  sterkt  forhold  til. Derfor er han også den perfekte artisten å booke til Verven. En festival som når et bredt spekter av Hortens befolkning i både alder og musikksmak.

Eidsvåg har  en  unik  formidlingsevne  både  som  sanger  og  historieforteller,  noe  som  får  en til å både humre og filosofere under konserten. Vi gleder oss veldig til å se han live på Verven til sommeren. Vi ses

Kommentarer

Kommentarer er stengt.