Return to Content
13.06.2018

Betaling med armbånd på festivalen

Festivalbåndet ditt fungerer som din ‘lommebok’ på Verven og brukes til all handel på området. På nettsiden til vår samarbeidspartner oppretter du brukerkonto og registrerer armbåndet ditt. 

Registrer armbånd:
Du skal bruke sikkerhetsnummer (6 siffer) brikkenummer (16 tegn) som du finner på baksiden brikken på armbåndet ditt. 

Her forklarer Alf Henriksen oss hvor lett det er å fylle på båndet.

OFTE STILTE SPØRSMÅL OM BETALINGSLØSNINGEN

Hva er cashless betalingsteknologi og hvordan bruker jeg det?

Ditt personlige festivalarmbånd er ikke bare billetten for å komme inn på Vervenfestivalen fortere, men vil også fungere som din digitale lommebok til å betale for mat, drikke og andre varer på området. Armbåndet gjør det enklere for deg å nyte festivalen ved å redusere kø på utsalgsstedene og lar deg legge igjen lommeboka hjemme. Det er slutt på å måtte rote rundt i lommene etter vekslepenger eller gammeldagse løsninger med poletter. Fyll opp festivalkontoen din på forhånd, og du er klar for Vervenfestivalen 2018!

Dette er den eneste betalingsløsningen på festivalen. Få det meste ut av festivalopplevelsen – registrer armbåndet ditt på forhånd og fyll på penger før du ankommer festivalen! Dette vil spare deg for mye tid, og du kan gå rett på sak når portene åpner.

OBS! Vi gjør oppmerksom på at et registreringsgebyr på 50 kr blir trukket fra kontoen din ved første påfylling. Dette er et engangsbeløp. 

Hvorfor burde jeg registrere armbåndet mitt?

Ved å registrere armbåndet og opprette en konto, vil du ha muligheten til å fylle på penger på nett før du ankommer festivalen. Brikken din er også knyttet til din konto og kan ikke registreres av noen andre, dersom du skulle være så uheldig at du mister det. Dette gjør også tilbakebetalingen i etterkant enklere.

MÅ jeg registrere meg?

Nei, det må du ikke – men vi anbefaler på det sterkeste at du gjør det. Fordelene ved å registrere seg og fylle på nett, er at brikken din er koblet til mobilnummeret ditt, du kan fylle penger rett fra smarttelefonen og du har mulighet til å sperre brikken om du mister den.

OBS! Dersom du mister et uregistrert armbånd i løpet av festivalen, kan vi dessverre ikke deaktivere eller erstatte det for deg.

Kan jeg fylle på penger på festivalområdet?

Ja, du kan fylle på penger under festivalen ved å besøke en av båndpåfyll stasjonen på området, eller enda enklere; via nettsiden fra telefonen din. Ved påfylling på området velger du selv om du vil betale kort eller kontant.

Kan jeg splitte et kjøp med en venn?

Nei, du kan ikke dele opp en betaling.

Kan jeg overføre penger fra en konto til en annen?

Nei, du kan ikke overføre penger fra en brikke til en annen.

Hvis jeg har penger igjen på kontoen – får jeg dem tilbake?

Om du har registrert deg og gjort påfyll på nett vil pengene dine automatisk bli til bankkontoen din innen 7 arbeidsdager.

Har du kun fylt penger på området eller på Glassmagasinet (kort eller kontant), vil du måtte fylle ut refusjonsskjema som legges ut etter festivalen for å få pengene dine tilbake.

Jeg har fortsatt spørsmål! 

Send en mail til refund@vervenfestivalen.no eller ta turen innom kundeservice-boden på festivalområdet for mer informasjon om betalingsløsningen.

Kommentarer

Kommentarer er stengt.