Return to Content
04.05.2018

VIP på Verven

Få tilgang til svømmebasseng i vannkanten, egne toaletter, 20 års området ved hovedscenen og egen platting med telt, bord og stoler hvor man ser headlinere som Gabrielle, Kvelertak, CC Cowboys, Bernhoft, Turboneger, Dagny, Valentourettes Thomas Dybdahl og Klovner i Kamp.

Ja, det blir rett og slett infinity basseng på en platting i vannkanten ut ved Corona området. Her blir det hammock, solsenger, bar og utlån av shorts og håndkler til de som vil ta seg en dukkert. I tillegg bygger vi en forhøyet platting forran hovedscenen hvor man får tilgang til egne toaletter og 20 års bar med drinker og champagne som kan nytes sittende mens det kommer fengende toner fra scenen.

Kjøp VIP billett her: https://vervenfestivalen.ticketco.events/e/2018/

Trykk på linken under for å se video

VIP Svømmebasseng

 

Kommentarer

Kommentarer er stengt.