Return to Content
17.02.2017

Bare Egil og Aslags Superpopulære Barneshow

 

Bare Egil og Aslaks Superpopulære Barneshow definitivt også for voksne. Bare Egil og Aslak har klart å sette sammen en humorpakke som fenger på alle plan. Mens barna buer ler de voksne og når barna ler buer foreldrene. Dette er rett og slett gøy for alle. Melodiene og tekstene er banalt smarte, fungerer til dels som oppdragelse, men først og fremst er de bare veldig morsomme. Showet vil bli holdt på stranda på Vern Johans Karl scenen.

På lørdag åpner Bare Egil og Aslaks Superpopulære Barneshow festivalen klokken 14.00.

Alle voksne som har kjøpt festivalpass kan ta med egne barn under 12 år gratis på festivalen, så vi forventer folketom by denne dagen! 

Dørene åpner klokken 13.00 på lørdag.

Kommentarer

Kommentarer er stengt.