Return to Content
02.04.2014

Rock for hjerte og sjel

Ingen andre norske rockeband har jobbet like hardt og spilt like mye som Orango. Trioen ånder og lever for musikken de lager, og da er det heller ikke så rart at de får så dedikerte fans som ellers kun Turboneger kan vise til. Orangomaniacs er kjent for å turnere rundt i bandets fotspor for å få sitt neste kick. Dette blir man rett og slett avhengig av. Det er deilig med band som spiller ut rockeklisjene og behersker sine instrumenter på tross av stagediving eller flammeblåsing. Dette er et fyrverkeri av et band som ikke kun består av noen av de beste musikerne bransjen har å by på, de har også et låtreportoar som er en millionselgende artist verdig. En uoppdaget juvel eller nok et rockeband? Kom på Vervenfestivalen i sommer og avgjør selv, men vi må på forhånd advare deg – du kan bli hekta!